merkkipaaluja

tänään vuoden 2008 kunnallisvaalipäivänä on sopivaa luetella muutamia tapauksia, joita viime päivät ovat tuoneet tullessaan.

sohvi täytti siis vuoden ja sitä juhlittiin suvulla ja ilolla. juhlien jälkeen tyttö on alkanut toden teolla ottamaan askelia. nyt hän tepsuttaa jo metrikaupalla täysin sujuvasti. se näyttää tuntuvan tytöstä yhtä hienolta kuin ihmeissään ajan kulumisesta, lasten kehityksestä ja elämän ihmeellisyydestä olevasta isistä.

tänään olen ollut pappi kahden viikon ajan. eilen koitti ensimmäinen kirkollinen toimitus. siunasin ensi kertaa. huumoria oli ollut pelissä, sillä arkku oli niin kapea, että ristin muotoileminen hiekalla oli varsinainen haaste, ainakin ensikertalaiselle. rististä tuli kiero, mutta muuten siunaus tapahtui ohjeiden mukaan ja laillisesti oikein. muistotilaisuuskin sujui hyvin ja sain osakseni kiitosta ja rohkaisuja.

keskiviikkona maskun miehet kantoivat olohuoneeseen uuden kulmasohvan. laitoin sen heti kasaan ja oikaisin itseni sille kesken työajattoman työpäivän. olemme oikein tyytyväisiä hankintaan. lasku tulee vasta kuukausien päästä, mukavuudesta nauttiminen ei siksi tunnu vielä kuitenkaan aivan omalta.

perjantaina kylpyhuoneremottimme pääsi siihen vaiheeseen, että siivooja kävi luuttuamassa paikat ja odottelemme enää ilmanvaihdon ja peilikaapin asentamista. suihkussa olen jo käynyt. kylpyhuone on upea ja antaa nyt sysäyksen järjestellä kodin muutoinkin valmiimmaksi.

nyt lapset ovat nukahtaneet ja ryhdyn rouvan kanssa romanttisen (kuinkas muutenkaan!) elokuvan ääreen. sekin on merkkipaalu. edelliskerrasta onkin jo yllinkyllin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________