uusi koti

muuttamisen sumoaja on selätetty. tatami on ottelun jälkeisen hajaannuksen vallassa. laatikoita on yhä siellä täällä. huonekalut ovat sentään löytäneet paikoilleen. lamput sain kattoon eilen. nyt näkee illallakin. sisäänkin näkee, sillä meillä ei ole vielä verhoja. tai keittiössä on valmiiksi kaihtimet ja lasten makuuhuoneessa nopea kyhäelmä tummennukseksi.

tilaa täällä on! välillä sekoan huoneissa. keittiö on miellyttävä, remontoitu. sen kautta pääsee ympäri sekä eteisaulaan että tilavaan ruokailutilaan. olohuone odottaa uutta sohvaa, mutta uuden digiboksin asensin eilen. nyt voidaan katsoa muumeja ja muita. työhuoneen ovi on kiinni kahdesta syystä: (a) etteivät lapset mene sinne, (b) koska kaikki lainehtii hujanhajan lattialla. lasten leikkihuone kaipaa käyntiä ikeassa. master bedroom on myös ihan kesken. nukumme patjalla ja odotamme kallista mutta ihanaa jenkkisänkyä. vaatehuone on mahtava mutta täyttämättä. kylppärissä on amme mutta pesukoneeseen tarvitaan pidempi letku. en aio pyykätä ammeessa.

sisustamisen riemua varjostaa flunssa, joka on iskenyt meihin kaikkiin. viimeistely jää vähän kerralleen. työt alkavat maanantaina, uusia asioita tapahtuu solkenaan, tuntuu hurjalta. mutta onhan tämä jännittävää, tämä meidän perheen seikkailu.

Kommentit

kristian sanoi…
Onnea uuteen kotiin! Varmasti mahtavaa saada hieman tilaa ympärille. Laitahan kuvia kun saat aikaiseks!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________