vaasassa vol 2 & 4 & 3

klo 15.06:

aamu alkoi myöhemmin kuin kotona. puolikahdeksalta. maksettu aamiainen syötiin kertakäyttöastioista ja ylihintaan. aamuun ehti mahtua lisäksi yksi kierros polkuauton työntämistä, kotvanen pomppulinnassa ja mustikanpoimintaa niin kauan, että housut kastuivat (täällä on liikaa mielenkiintoisia asioita, että elia viitsisi ilmoittaa tarpeestaan potalle) ennen kuin pojat lähtivät markettiin. ostimme niin, että reissun hinta kohosi hotelliloman tasolle. uusia perunoita ja niille kattila, vaippoja ja muita vauvanvälineitä, omat aamiaistarpeet, jne, jne.

nooh. poikanen lähti unille, minä tyttösen kera pois alta. utelimme joutsenveneiden vuokrasta ja pelasimme minigolfia. tuloksena yksi hole-in-one ja yksi 25 lyönnin reikä. radan jälkeen köllöttelimme varjossa nurmikolla.

nyt keittelen kahvia ja vietän omaa tovia. kaiken keskellä iloitsen tästä lomasta. irtiotto toimii siitäkin huolimatta, ettei sellaista suunniteltu. iloitsen lapsista, joiden touhuja on aikaa katsella.

seuraavaksi kämpälle. sieltä on yhteislähtö rannalle.


klo 22.21:

rannalla uitiin, juostiin, kiivettiin, pyörittiin, poljettiin joutsenveneellä, lykittiin vaunuja, soitettiin puhelua, syötiin keksejä, yy em es, yy em es.

illalliseksi oli kananfileitä ja kesäperunoita. fileet grillasin. leiriruoanlaitto on kärsivällisen puuhaa. lopulta söimmekin.

otimme poikien kesken jälleen iltasuihkun. kiersimme receptionin kautta. huomenna menemme messuille, sinne vie vene. elia piirteli post-it-lapulle kukkakedon, josta henkilökunnan edustajat pitivät niin paljon, että kertoivat huomisen sään (aurinkoista) ja lahjoivat tulevan taiteilijan (heidän nimityksensä) puuhakirjoilla ja kynällä.

iloinen ilta.


klo 19.05:

keittiötilassa on vanhojen, rikkinäisten pelien huone. elia on pöytäjalkapallon kimpussa. pallo puuttuu, samoin osa pelaajista. ei näytä haittaavan.

perunat ovat uudessa kattilassa. vesi kiehuu pian. on oikein kokata itse ruoka leirintäalueella. se sopii kuvaa. kesäruokaa.

nyt lähdemme. poika tahtoo pomppia. toivottavasti kukaa ei vie pottujamme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________