tiistaita

heräsin kuudelta. tuuditin esikoisen jatkamaan uniaan. vein auton huoltoon. kauhulla ryhdyin odottamaan laskua. taiteilin jäisiä katuja junaan. join latten. luin ja luin dispositiota. päätin palata gradun alkuaskelille. ottaa ensimmäisen kysymyksen mukaan. istuin päätteelle. se jumittaa hartiat ja piinaa päätä. vastasin taloedustajalle. yhä pyysin hintatietoja. realismi hiipii unelmiin. mitä sitä isommassa asuisi, kun mahtuu vähemmän isoonkin. seuraavaksi painan hiirellä klik.

Kommentit

kristian sanoi…
sattuma, mäkin vein meidän peugeotin huoltoon tiistaina! se on laskeumaa parin viikon takaisesta virhe tankkauksesta. ei pitäs unelmoida tankatessa. itseasiassa, ei varmaan pitäs unelmoida ajaessakaan. jeeps, toivottavasti hartiat hellittävät pian.
ville tikkanen sanoi…
toivottavasti sun lasku ei ollut yhtä uhkea: liki kahdeksansataa! ennaltasovitun lisäksi vaihdettiin käynnistin, jonka vuoksi auto siis jätti useita kertoja käynnistymättä. vika ei ollut akussa, kuten ounasteltiin. no visa vinkui ja seuraavan kuukauden vinkuu maha, jos ei muuten löydy maksumatskua. mutta: hartiat parempina, tänään tuoreita gradusivuja miltei kaksi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________