sellossa

koti-isin työ jatkuu. jäin eilen lomalle. keravan kesä sulkeutui. käteen jäi erinomaisia työkokemushelmiä, hyvä mieli ja koti-isin hansikkaat. kesätyöt tulevat ja menevät kuin rusketusraidat. isiys on minuun tatuoitu.

tänään äiti lähti lukemaan opintojensa viimeiseen tenttiin. käymässä oleva vaari golfasi aamun, mutta kotiutui päiväunille. unien jälkeen tikkasen ukkelit lähtivät selloon, jossa on yli 160 liikettä ja palvelua.

vietimme laatuaikaa neljä tuntia, elia jaksoi upeasti, vaikka liki koko ajan piti vain istua (pienellä on kuumetta, lääkäri ei löytänyt korvista pipiä, mutta flunssa on vaivannut jo yli viikon, siksi ylimääräinen urheilu on kielletty.)

shoppailimme (isi löysi mainion syksyn värisen hupparin), söimme burgerit (elia uskaltautui viimein maistamaan ketsuppia ja jäi koukkuun) ja teimme ruokaostokset. hienon iltapäivän ainoa lokatahra oli hauhau-koiran katoaminen prisman käytäville. nyt täytyy keskittää hoivaaminen kisuun ja muihin pehmoihin - joita täällä kyllä riittää.

koti-isin ensimmäisen päivän raportti päättyy sellonsoittajan iloiseen c-duuriin, lasilliseen kivennäisvettä ja vaimon seuraan liittymiseen parvekkeelle.

Kommentit

Taneli sanoi…
morjens serkkupoika! Hyvin näytät jakselevan :) Olen ylpeä sinusta!

T

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________