suvannossa

oksennus on poissa. samoin muut vaivat.

päättynyt viikko koetteli kaikkia. elian sairastelu viikonloppuna ja alkuviikosta näkyi öiden lyhyytenä. yöllä heräiltiin ja siivottiin, aamut alkoivat aikaisin, eilen jo puolikuudelta. luulin itsekin sairastuneeni, kun torstaina olo oli hirveä. päätä jomotti ja vatsa oli sekaisin. voi olla, että syy oli "vain" perjantain tentistä ja rästiin jääneistä kirjoitustehtävistä johtunut stressi.

keskiviikko oli muuten vain raskas päivä. lähdin aamulla kahdeksalta praktikumiin, tulin kotiin illalla yhdeksältä rippileirin vanhempainillasta. ja suoraan lukemaan. onneksi sisko oli tullut hoitamaan eliaa aamuksi.

sain varmaankin tentin kunnialla läpi, vaikka en kaikkea ehtinytkään kahlaamaan. jos näin hyvin kävi, jäljellä on enää yksi kirja 18.5. ja parin kirjan raportoiminen lukupäiväkirjana. praktikumeihin täytyy enää vain mennä ja kirjoittaa muutama liuska opitusta. viides lukuvuosi on sitten ohi ja lopulle opiskeluajalle jää iso g.

vapun ajan saamme olla olla olla vaan. se tekee kaikille hyvää. pitäisi minunkin pysähtyä ja tehdä muutamia suuria linjanvetoja. tai, yksikin riittäisi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________