aamusanoja

pienen pieni veturi (joka ei oikeasti ole enää kovinkaan pieni) mennä tuhisee lelukasasta sohvalle ja ympäriinsä. aivan vasta hän on hoksannut lähteä liikkumaan myös ylöspäin. eilen hän kipusi keittiön pöydälle. tai oli kivuta, en antanut nauttia koko elämyksestä. samoin hän pääsee laatikoihin, vaan hankalammin pois. voi sitä ihmettä.

tänään päästään pitkästä aikaa taas uimaan. tilasimme uuden uikkarin, vaikka uinnit loppuvat allergiatalolla toukokuun lopussa. siitä alkaa kesä ja matalat rantavedet, jonne pikkupolskija veneineen ja ankkoineen päässee. vaikkapa seurasaareen, jonne teimme upean retken viime kesänä.

mutta ennen kesää on isillä vielä puuhaa. torstaina sain pidetyksi praktikumin messun onnistuneesti ja hyvin mielin. aiemmin mainitsemani luomisen tuska kantoi hedelmää ja koen kyllä jumalanpalvelusten olevan kirkon työssä se, jossa duunarikin saa levätä ja nauttia.

vielä on siis hieman kirjoittamista ja hieman enemmän lukemista. ennen ensi kuun puoliväliä pitäisi lukea kahteen tenttiin (sanders: judaism. practice and belief. boyarin: dying for god. collins: introduction to the hebrew bible. yht. n. 1200 s.) ja sen jälkeen kyhätä lukupäiväkirjaa taannoisten tenttisekoilujeni tähden. ennen kesää aion todellakin saada kaiken opiskeltua. gradua ottamatta lukuun.

mutta nyt kello on jo kahdeksan, aika vaihtaa kanavaa lastenohjelmille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________