kiireen vilkasta

elämä maistuu elämältä. elämä on täyteläistä kuin konvehti ja täyttä kuin vatsa rasiallisen jälkeen.

viikko on mennyt nuhaisen nenän tuhinan säestämänä. elia sairastui samana päivänä, jona keskustasta tuli suomen suurin puolue ja kokoomuksesta suurin vaalivoittaja. kävimme kuitenkin koko perheellä (elian ensimmäinen äänestys ihan livenä, masussa äänestettiin kuitenkin presidenttiä jo kahdesti) koululla antamassa äänemme. satoi räntää eikä ehdokkaamme päässyt läpi. harmi, vaikka monta hyvää pääsikin.

viikolla olen harrastanut ahkerasti opiskelua. praktikumit pitävät mielen vilkkaana ja ms wordin päällä. hyvältä sekin tuntuu. oma kutsumus saa ravinteita ja onhan se vaihtelua isinä olemisen opiskeluun, mikä tässä nuhan, kiireen ja väsymyksen ristitulessa hioo todella ihmistä.

tänään ostin turvaistuimen, vaikka emme omista autoa. vielä. ensi tiistaina lähdemme kotiseudu(i)lle, mihin kuuluu myös autolla paikasta toiseen siirtymistä. hullulta tuntuu vain kuskata kömpelöä istuinta ensin junilla. mutta gotta do what gotta do.

huomenna alkaa kolmen uinnittoman lauantain jakso. se tympii. huomisen skippaamme nuhan, ensi viikkoisen reissun ja sitä seuraavan pääsiäisen vuoksi. käytännössä tässä kuussa maksamme yhdestä puolituntisesta nelinkertaisesti. ei suomalainen mies ole lainkaan tunteeton. tuollainen tuntuu ja lujaa.

nyt vuodatus sikseen. sanon vain, että kevät on ehtinyt kaikesta kiireestä huolimatta alkaa tällä viikolla. tule kura ja aurinko paista!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________