tapaninajelu

terveisiä nelostieltä. lähdimme aamulla kohti pohjoista, mummolaa, pysähdyimme kuitenkin matkalla papan luona, ja nyt olisi vielä 150 kilometriä matkaa jäljellä. elia heräsi juuri turhan aikaisin päiväunilta, sohvi nukkui varkain jo alkumatkasta eikä saa nyt uusista unista kiinni. minä istun takapenkillä ja vastaan epäaktiivisena lasten viihdyttämisestä. sohvi syö rusinoita vatsansa sekaisin, elialle laitan kohta dvd:n pyörimään. akussa ei tosin ole hirmuisesti virtaa.

blogin kävijälaskuri kertoo, että tätähän luetaan siellä täällä. aivan varma en voi kuitenkaan olla missä, sillä oma liikkuva laajakaistani saattaa välillä olla espoossa, välillä raahessa. on kuitenkin hauskaa, että sivulla vieraillaan muualtakin kuin tältä koneelta. kiitos kannatuksesta!

mummolareissu kestää tiistaihin. toivon mukaan saamme sukuloinnin ohessa levättyä edes hieman. vuosi vaihtuu ensi viikolla. sitten on taas uudenlainen ohjelma töissäkin. tiivis joka tapauksessa, luulisin. siksi olisi paikallaan löytää elämään jonkinlainen ryhti. sitä edesauttaa näin hetken tajunnanvirralla seuraavat seikat:

1. lenkkeilyn uudet haasteet. 100 kilometriä kuussa riittänee. toukokuun alussa puolimaraton. uudet kengät.
2. aikaa itselle, vaimolle ja perheelle. tasapainoilun taitaminen. suunnittelu auttaa, mutta tarvitaan varmaan myös lastenhoitajaa. ilmoittautumisia otetaan vastaan!
3. ekologinen eläminen. alkuvuoden budjetti näyttää siltä, että jostain on säästettävä. ensimmäisenä tulevat mieleen juusto, viinit ja irtonumerolehdet. ei se montaa euroa kylläkään tee.
4. töissä jatkuu työnkuvan kokonaisuudellinen hahmottaminen. siihen kytkeytyy kalenterin järkevä käyttö ja täyttö sekä töiden suunnittelemisen ajoitus ja hallinta.

no, ei sen enempää töistä vapaapäivänä. nyt lopetan itsekkään akun kulutuksen ja varaan loput virroista muumeille, myyrälle tai maisalle. hyvää tapania!

Kommentit

Elina Koivisto sanoi…
Hei Ville! Kävin katsastamassa evl.fi-blogisivut ja ajattelin, että sinne olisi hyvä saada lisää tuoreempia ja nuorempia voimia mukaan. Osa blogeista näytti nimittäin olevan sellaisia, ettei niitä kovinkaan usein päivitetä. Oman blogin lisääminen sinne on hyvin helppoa. Menet etusivulle ja laitat tietosi lomakkeeseen, jossa pyydettiin vihjaamaan uusista blogeista.
kristian sanoi…
no tässäpä uusi paikka lukija kartalle: Hopewell, Uusi Seelanti. Kaunis ja rauhallinen paikka eteläsaaren pohjoispäässä.

100km kuukaudessa on hyvä tavoite, itse ajattelin jotain samanlaista, tosin ehkä viikottaista jottei pääse tulemaan nolla putkia.

hyvää uutta vuotta ja kauniita pakkas aamuja teille sinne!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________