juoksuun

mökillä sain tehtyä pari onnistunutta lenkkiä parin perusvaelluksen lisäksi. tunne siitä, että fyysinen kunto ja jaksaminen kulkevat käsikkäin, vahvistui. ja nyt kun töiden alkaminen lähestyy (15.9.), jaksaminen ja voimavarat tähdentyvät. siispä olen viimeisen neljän päivän aikana tehnyt kolme lenkkiä (6&7&4km) - ja fiilis on siististi cool.

kenties suurempi kannustin on kuitenkin ollut ystäväni kristianin 300 kilometrin haaste. sen tarkoituksena on yksinkertaisesti juosta 300 km 15.12. mennessä. itselläni on kasassa nyt 22 km. haasteen lisäjännite on siinä, että jokaisesta vaillejäävästä kilometristä maksetaan punta (=omalla kohdallani 1,5€) hyväntekeväisyyteen. kuten kristian, minäkin annan päätäntävallan lahjoituskohteesta lukijoille. miksi olla lainaamatta hyviä ideoita? joku siis voittaa joka tapauksessa, minun kuntoni tai avuntarvitsija.

juoksemisen ohella olen pakannut. tämän päivän (=tähänastinen) saldo: 11 laatikkoa täyteen ja kaksi hyllyä seinältä. tulee kai kiire, viikon päästä on muutto jo aivan käsillä. huomenna ratkennee kuljetuksen kohtalo.

huomiseen siis! (tai mihin nyt ehdinkään...)

Kommentit

kristian sanoi…
Joo, on jo viikon juoksemisen jälkeen _niin_ paljon parempi olo. Niin kuin monessa muussakin asiassa, alkuun pääseminen oli vaikeinta. Aina pysty (ja pystyy edelleen) löytämään yhden tai viisi koistavaa syytä miks ois parempi pysyä sisällä koneen äärellä. Nyt huomaa, et sitä ulkoilua odottaa jo edellisenä päivänä.

Mitäs tehdään kun tulee - ainakin - 300 km täyteen 15.12.? Miten ois 'kuu juoksu'? Hommataan enemmän porukkaa mukaan ja juostaan yhdessä kuuhun vuoden sisällä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________