iso G

neljäs graduntekotosissaan -päivä on lopuillaan. olen pysynyt tuottamistavoitteessa. sivu per päivä. ensimmäisenä tein disposition, tänään kolmannen sivullisen tekstiä.

lähden kotiin. siellä odottavat kahden talofirman postintuomat esitteet. olemme vaimon kanssa alkaneet unelmoida talosta. eilen kävimme yhtä mallia katsomassakin. se ei tuntunut hyvältä. asuttavalta toki, mutta hinta-laatu-suhde ei taida olla kunnossa.

kesän jälkeen voi olla lähtökin lähellä. jos töitä irtoaa keski-suomesta, muutamme. lapset lähemmäs mummoloita. tekee se vanhemmillekin hyvää. elämme jännittäviä aikoja. opiskelutovereilla on samanlaisia tuntoja. ei tiedetä missä ollaan kahden tai muutaman kuukauden päästä. ammatinvalintakysymys. ja elämän (ei kuoleman).

minä ainakin haluan vanhentua omakotitalossa. lapset saavat telmiä pihassa, käydä naapurissa yökylässä, tutustua pihapiirin kasveihin, käydä kävellen koulussa ja päiväkodissa. näitä voi toki tehdä kaupungin kerrostalossakin, mutta ei vaan voi. oma lapsuushan tässä painaa. vaikka joskus olin kuinka kosmopoliittivalmis, valmis muuttamaan vaikka new yorkiin, olen nyt eri mies. family man.

no, nyt kotiin.

Kommentit

kristian sanoi…
jaahas, muistutat taas et pitäs tulla helsingissä käymään. tampere tampere. on samoja asioita välillä miettinyt. ei keski-suomeen muuttoa, mutta paikkaa missä elää enemmän kuin vuosi kerrallaan. suunnitella ja suunnitelmia kokea.
maikki sanoi…
Onnittelut sivuista! Jokainen merkki tuo G:n valmistumista lähemmäksi:)

Pitäkää kiinni unelmista. Luotan siihen, että teille löytyy paikka Keski-Suomesta. Ennemmin tai myöhemmin. Omakotitalosta tai kerrostalolähiöstä.
maikki sanoi…
Hei vielä, mua jäi vaivaamaan oma kommenttini. Tarkoitin siis sitä, että älkää pettykö, jos kaikki unelmat eivät toteudu kerralla. Ei munkaan haave ollu tuo meidän lähiö (vastustin sinne muuttoa), mutta sieltä on löytynyt yllättävän hyvä paikka elää ja asua, jopa viihtyä. Ja sitä paitsi nyt on edelleen, mistä haaveilla...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________