koti-isi kaappien kimpussa jälleen

vapaapäivä. mahtavaa. pikku-ukko otti ja nukkui päälle puoli yhdeksään. nyrjäytti päivärytmin niskoilleen, vaan ei se mitään. kahdeksan tunnin unet kelpasivat isillekin.

jostain kumpusi odottamaton vapaaehtoisuus käydä keittiön "romukaapin" kimppuun. se on ollut se kammottavin. niellyt ties mitä ja kaikkea reilun parin vuoden mitalla.

nyt lähinnä huvittaa: täytteitään pursunneeseen kaappiin jäi karsimisen, sijoittelun ja järjen käyttämisen jälkeen kaksi ylimääräistä tyhjää hyllyä. kahden viime vuoden puhelinluettelosetit jättivät paperinkeräyksen kannen pystyyn. toissajoulun kortitkin viitsin heittää jo pois. hetki vierähti hääonnittelujen äärellä. eniten nauratti nonnan, emmin ja saiman toivotus. ne säästin.

olohuoneessa on vaimo käynyt läpi vaatelaatikoita. iso osa lähtee takaisin sukulaisille. lajittelu on nyt valmis. illalla tehdään taas nostoharjoituksia kaksi kerrosta alaspäin.

enää eteinen. sinne toivotaan järjestystä ja lokeroita kengille. mamma tahtoo ja saa touhuta. isi odottaa pääsyä kirpputorille. pois pois tavarat. minä tahdon sisäisen siivouksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________