yksin vuorotellen

äiti ja poika käyvät kohta tuliteräpakoputkiseen pösöön ja ampaisevat reissuun. isi jää vuorostaan kotia pitämään. vaikka tuskin ehtii, sillä aika kuluu työstä toiseen hyppäämällä.

paraikaa päivystän papin huoneessa eikä tämä mitään ankarinta puurtamista ole. kolmeen tuntiin ei ole ollut minulle asiaa. vähän olen järjestellyt tulevia töitä, katsonut jo ensi viikolla käynnistyvää riparia kohti, pysyen kuitenkin aisoissa. (avasin muuten vihdoin gmailiin osoitteen.) tunnin kuluttua lähden kotiin, josta jo nopeasti suntioimaan. kryptassa urkukesä kukkii ja vuorion pete soitteloo.

aamulla takaisin tänne ja iltapäiväksi...iltapäiväksi ei ohjelmaa olekaan. mutta luultavasti huomisilta menee tavaroiden penkomisessa, sillä menin varaamaan lauantaiksi pöydän kirpputori valtterista. sinne vain kaikki, tervetuloa!! että kyllä tämä koti-isi osaa. pitää vapaapäivät ja -hetket tekemisessä.

sunnuntaina vietetään kuitenkin syntymäpäivää, kun rakkaani, vaimoni kohdalla tulee neljännesvuosisata täyteen. oi, jospa saankin olla mukana, kun meillä kaikilla tulee varmasti olemaan mukavaa, kun myös äiti vanhenee, eikä aina vain isi (joka tosin aina edellä.) mutta henkisesti olen kyllä vielä paljon nuorempi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________