lauantai-illan huumaa lol xD

istun oppimiskeskus aleksandrian tietokoneella ja valmistan huomiselle saarnaa. se on (onneksi!!!) oikolukua ja silauksia vaille tämän illan osalta valmis. huumaa kai tämäkin.

lähdimme aamulla matkaan yhdeksältä ja olimme omassa autopaikassamme nro 16 (8.41€/kk) noin neljältä. väliltä noukimme anopin matkaan ja teimme pari pakollista huoltoasemapysähdystä. kotiinpaluu: onnistunut.

reissumme oli menestys. nimittäin, mikäli asioita alkaa mittaamaan onnistumisen ja epäonnistumisen skaalalla, suurin osahan siitä, mitä teemme onnistuu. onnistuin tänään pakkaamaan auton, ajamaan sen perille, tankkaamaan bensiiniä yms. mutta näin arkisestikin sanottuna (eli kun ilmaisuun lisätään ripaus vähättelyä ja huonoa itsetuntoa ja epäonnistumisen mentaliteettia) reissumme oli menestys. todella. mm. seuraavista syistä:

1) selvää male bondingia tapahtui. eilen elia kiipesi syliini kaksi kertaa köllimään, mikä tietysti tuntui jalataltavievältä. lisäksi kotiuduttuamme hän osoitti olevansa isin poika (just kidding) kiukuttelemalla äidilleen ja pörräämällä isin varpaiden parissa.

2) elia ei hermostunut (yhtä yötä lukuunottamatta) siitä, että äiti ei ollut mukana. olimme kuitenkin kaksin (ja vähän muidenkin kanssa) neljä yötä.

3) sain läpikäytyä fiiliksiä, jotka tulevat vastaan harvoin. vanhojen kamojen kahlaaminen nostatti aitoa nostalgiaa ja kiitollisuutta.

4) isä ja minä puhuimme tasolla, jolla emme ole olleet...no, koskaan.

eli aikamoista huumaa!

nyt lukaisen sanaelmani ja lähden kotiin. hauskaa illanjatkoa ja heinäkuuta!

Kommentit

Riikka sanoi…
:) Mikäli nyt jonain iltana herras/rouvas/vauvas-väelle passais, niin olisipas jopa vallan somaa jossain välissä vaikka heitellä puukalikkaa tai lyödä palloa tai voi sitä potkiakin ja toki voidaan siis muuten vain tavata ja ihmetellä elämää? Mulla kuukauden loma (huimaa!), ollaan eka ja vika vko täällä, siinä välissä Lappi. Meillä ainaski ens vko täällä molempien appivanhemmat (= just passelisti kahteen joukkueeseen varmaanki, vinkvink)! Ollaan yhteydessä! Hyvää yötä, Jeesus myötä. Siunaten: riikkaurhea
Anonyymi sanoi…
Terkut myöskin Aleksandriasta, koneelta gradun ääreltä... Kiva kuulla (puhelimessa ja näin bloginkin kautta), että matka oli onnistunut. Pakko mainostaa teille molemmille - herralle ja rouvalle kirjaa nimeltä ÄITIYDEN SIETÄMÄTÖN KEVEYS (sopii loistavasti myös isien luettavaksi), luin sen tossa juhannuksena ja sain paljon uusia näkökulmia, ainakin uhmaikäisen kanssa toimimiseen:) Löytyy muuten meidän hyllystä, jos haluatte lainata.

Siunattua sunnuntaita,

H

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________