tenttiä

hääloma onnistui. paikka oli yllätys, pari takaiskua tuli kasvoille heti kättelyssä, kun kuulimme, että ravintola on suljettu (jonkun toisen) häiden vuoksi koko illan (häävieraat järjestivät ohjelmaa majoituksessa kyllä yölläkin, mihin toinen meistä ikävällä tavalla heräsi). joka tapauksessa, sauna- ja allasosasto höyryineen ja poreineen rentoutti minut niin, että nukahdin poikkeuksellisesti jo hieman kymmenen jälkeen. ja vieläpä ennen vaimoa, joka jäi katsomaan pikkutvtä.

elia oli viihtynyt mummin ja tädin kanssa, mikä oli tietysti helpotus (= nyt uskallamme olla toistekin poissa!) jälleennäkemisen riemu oli sitäpaitsi korvaamaton. naama vääntyi iloon ja kädet huitomaan.

alkuviikko onkin mennyt uuden - ja viimeisen! - tenttikirjan avaamisessa. collinsin teksti on miellyttävää ja mielenkiintoista. sain myös kuulla suoriutuneeni edellisessä tentissä, todella odottamatta, täysin pistein. olin varsin vakuuttunut, että boyarin, joka jäi viimeiseen iltaan ja vielä tenttiaamun kahvipöytään, tekee viimeisessä tentissä comebackin. hyvä näin. on tässä vielä muutakin.

todellinen tentti onkin huomenna, kun koko kevään kytenyt haave toteutuu. tammikuun alussa elian kanssa aamulla television kanssa valvoessani koin suuren ilon, kun jo jenkeissä suosioni saavuttanut jeopardy näkyi aloittaneen näkymisen täällä kotikanavilla. innostuin heti ja laitoin hakemusta (=karsintavastaukset) vetämään. viimein sain puhelun ja koetuksen huomiselle. isi menee aamutelevisioon. siinä onkin pikkumiehellä syksyllä ihmettelemistä, kun yhdessä päivää aloitetaan kahden isin kanssa olohuoneessa. ja on siinä isilläkin huomenna jännäämistä. (tarkempi päivä ilmoitetaan halukkaille :)

Kommentit

Biby Cletus sanoi…
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________