ohi on!

tentin luullakseni viimeisen tenttini. ainakin, mitä maisterin tutkintoon tulee. kuten ounastelin, oli kaksi vaihtoehtoa, toiseen vastasin.

viikon takaisesta tentistä eli jeopardyn kuvauksista en voi oikeastaan sanoa mitään, sillä tämä on julkinen media ja olen allekirjoittanut sakon uhalla sopimuksen, jonka nojalla en voi paljastaa mitään kolmannelle osapuolelle eli julkiselle medialle. kun tiedän, kerron, milloin katson itseäni neloselta.

joka tapauksessa, on tässä kaikenlaista muuta. ensiksikin, vaari eli isäni on ollut meillä pari päivää. hyvä niin, sillä tenttiin meneminen meiltä molemmilta olisi ollut varsin hankalaa, kun siskokin on muilla mailla. heidän aamunsa oli mennyt hyvin, mitä nyt elia oli heittänyt kenkänsä vessanpönttöön ja oli täytynyt hiekkalaatikolle laittaa sisätossut.

toiseksi, sain ihmeellisen innostuksen eilen lukiessani tenttiin (eikös sellaisia tulekin juuri silloin, kun tekee jotain, mitä mieluummin tekisi jotain muuta.) innostukseni kohteena oli - ja on - kellarin siivous. häkkivarastomme on näet täynnä kuin pietarin verkot kaloja. perkuuseen on käytävä ja nyt siihen on aikaa. siellä on mm. ikean sohva ja pari hyllyä, jotka laitan myyntiin (ota yhteyttä, jos kiinnostus heräsi!) lisäksi on vaatelaatikot käytävä läpi sieltä ja täältä tulleita lastenvaatteita ja päätettävä, mitä pidetään.

kolmanneksi, kahden viikon päästä alkavat kesätyöt=kesäloma. nyt se on niin nähtävä. tuntuu lomalta lähteä viikoksi riparille heti kesäkuun aluksi. kun näin ajattelen, taidan oikeasti pitää siitä työstä.

lopuksi, olen katsellut autoja sillä silmällä. kesän päätteeksi on laitettava sellainen. on hupaisaa huomata, että minä, joka en koskaan ole ollut erityisen viehättynyt autoista muuten kuin kyytivälineenä, hehkun poikamaista intoa selatessani ilmoituksia parivuotiaista farmareista.

olen löytänyt itseni!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________