tunnelmia leirin jälkeen

mahdollisuuksia ei ollut. siis päivitellä. eerik-isännän kannettavasta, jolla ounastelin bloggaavani, pamahti näyttö ja konttorin koneella kävin kerran, senkin työasioissa.

mitä leiristä jäi siis käteen?

1) flunssa. viimeisenä leiripäivänä huuleen kihosi rakkula ja kurkkuun kirvellys. paineet purkautuivat nyt niin.

2) hieno ystävyys. maisterin kanssa kisailtiin ja pelailtiin läpi leirin. yöt venyivät ja aamusta alkaen olivat huumorit kukissaan. on erinomainen asetelma jatkaa viikon päästä nuottakotoon kesän viimeiselle riparille. astan kanssa ystävyys kasvoi: rippikoulupapilta sitä voi oppia vuosi vuodelta, leiri leiriltä.

3) oppimista. vihdoin sain kokeilla työskentelyn johtamisen jakamista. teemun kanssa vedettiin leirin viimeinen tuntipari ja maku, joka jäi, oli maukas. myös ryhmä oppi, mitä opitun arvioinnin tuloksia ja sanatonta feedbackia on uskominen. innostus, avoin asenne ja ilmaisun määrä leimasivat tätä ryhmää. sille oli helppo olla opettajana.

näiden lisäksi mainittakoon nilkka, jonka onnistuin huomaamattani nyrjäyttämään niin, että onnuin kolmen päivän ajan ja täten pelasin itseni ulos viitakko teamia vastaan otellusta jalkapallomatsista. nyt jalka on ok ja hyvä niin. sain aikaiseksi jo tehdä pyörälenkin elian kanssa, joka ei istuimestaan olisi halunnut nousta edes tunnin ajelun päätteeksi.

kylläpä minulle ikäväkin jäi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tehkää tie kuninkaalle. Saarna 3. adventtisunnuntaina.

Uutta kohti!

Irti päästä, olet vapaa________